Moj wzrost to 173 teraźniejsza waga 65 kg . Jestem na diecie od środy i jak narazie bardzo dobrze mi to wychodzi , jestem na diecie 1000 kcal , nie czuje się głodna a chudne ;) jedynie wieczorem głoduje troszke bo ostatni posilek jem o 19 a o 22 jestem głodna jak cholerka ;/ ale wypije szklanke wody i jakoś to wytrzymuje . Najgorzej też jest położyć się spać bo myśle o tym co zjem jutro . Oczywiscie też nie jem wogole slodkiego , czasem sobie tylko pozwole na łyżke lub dwie miodu naturalnego :) a jak strasznie mam ochote na slodkie to biore jogurt wsypuje orzechów ziemnych i wcinam ;D
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15365 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Pon 22 Lut, 2010 09:05
Marzencia511, to pisz jak Ci dalej na diecie idzie-trzymam kciuki
Tylko tak sobie myślę,że troszkę za mało jesz-uważaj,żebyś nie osłabiła za bardzo organizmu-lepiej dłużej się odchudzać a zdrowiej
Marzencia511, to pisz jak Ci dalej na diecie idzie-trzymam kciuki
Tylko tak sobie myślę,że troszkę za mało jesz-uważaj,żebyś nie osłabiła za bardzo organizmu-lepiej dłużej się odchudzać a zdrowiej
Dobrze będe pisać ;)
Dziś wcielam kotlety sojowe , mleko z orzechami i rodzynkami , i jajecznice przez caly dzien :) troche wiecej niz wczesniej
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 20 Mar 2011 Posty: 113 Skąd: Telford UK
Wysłany: Pon 21 Mar, 2011 21:47
Marzencia511, co z Twoją dietą.
I co planujesz robić po diecie?
Miód naturalny proponuję jako zamiennik cukru w słodzeniu herbatki jeśli słodzisz. Miód spadziowy jest bogaty w składniki odżywcze. To mądry wybór
Tylko nie wlewaj miodu do wrzątku. Niech herbata przestygnie trochę. Gdzieś kiedyś o tym czytałem.
Pozdro
_________________ Niech pokarm będzie Twoim lekarstwem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum