Witajcie kochani chciałam wam się pochwalić moim sukcesem w odchudzaniu a mianowicie z wagi 110 kg zeszłam ( jak to brzmi)do wagi JAK ZARAZIE 79 :) mam za sobą 31 kg mniej i muszę o tym wszystkich powiedzieć !!!!!! :)
gg 3423051 gdyby ktoś chciał do mnie napisać :)
Moje zdjęcia :) mam nadzieje ze będzie je widać:)
ojj nie nie nie :P
ZIma zuzia kompanie 021.JPG
Plik ściągnięto 5097 raz(y) 26,12 KB
mojee 017.JPG
Plik ściągnięto 5097 raz(y) 33,1 KB
moje z głowa.jpg
Plik ściągnięto 5097 raz(y) 6 KB
DSCF4723.JPG moje najnowsze zdjecie postanowiłam sie zmienic o 160 stopni :) aa niech wszystkim wyjda gały ze sie DA !!!!
Plik ściągnięto 135 raz(y) 48,26 KB
_________________ Ja schudłam 31 kg w 6 miesiecy :))
Własnie napisz tutaj. Miło patrzec na twoj sukces i na to ze ci sie udało bo jak widzisz ja tez zaczynam od tej wagi co ty i idzie mi to bardzo pomalutku
W uzupełnieniu informacji , taka figurke zawdzięcza się Herbalife, zadałem sobie nieco trudu i sprawdziłem coś niecoś o numerze gadu jaki został podany , z tamtąd prosta droga do przemyconego w Generacji linku do sklepu z produktami Herbalife. Nie prościej było by napisać tak od razu??
Szkoda że Herbalife, ten program nie nauczy nikogo zdrowych nawyków i jest strasznie drogi... szkoda że to tak naprawdę tylko reklama bo naprawdę myślałam że dostanę kilka cennych rad.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum