Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
shashua i stabilizacja -czyli walki ciąg dalszy
Autor Wiadomość
JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 05 Gru, 2011 08:52   

shashua napisał/a:
u mnie nie może być normalnie
to prawda , to prawda ale za to potem , przy okazji jest o czym opowiadać :smiech3: :smiech3: :smiech3: :love: :love: :love: :love:

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 24 razy
Wysłany: Nie 18 Gru, 2011 20:41   

no tak :myśli1: :myśli1: :myśli1: miałam napisać :blush: sorki ,te moje narzekania brakoczasowe już pewnie wszystkim bokiem wyszły :-P :nie wiem1: ale pozytywny news taki że w styczniu przechodzę na play i już się ode mnie nie odczepicie bo nadrobie wszystkich :-> :-> :-> :->
u nie jak zwykle:praca ,szkolenia ,praca druga ,w domu prysznic i spanie a teraz przedświątecznie-sprzątanie i szykowanie bo mam na to tylko pół soboty i niezielę wiec się na zbyt wiele nie porywam ,porządki na ukończeniu ,tyle ile zdąży..liśmy :-> kiedyś tak się cieszyłam że mam córkę ,że pomoże mamusi :myśli1: pewnie jakbym miała 3 to by to samo było ... :diabel: a tak zjedzie 23 na noc i tyle.. ale się cieszę :jupi: że będzie
w tym tyg kończy mi się starz ,opinię dostałam -cud miód i orzeszki i biora mnie :jupi: :jupi: :jupi: ,nie wiem na jak długo na razie ,także bez przerwy żadnej mam ciągłość pracy
i to tak z nowości jak na razie :wave: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers:

shashua 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sob 24 Gru, 2011 13:10   

Kochani ,na to Boże Narodzenie życzę wszystkim zdrowia, szczęścia ,optymizmu i uśmiechu ,i oby były rodzinne ,ciepłe ,wolne od tego ,co nam tak bardzo dokucza :stresu ,pośpiechu ,
miłości życzę i zgody
:lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :love: :love: :love: :love: :love: :lovers: :lovers: :lovers:

shashua 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 26 Sty, 2012 21:16   

rany ,posprzątać tu wpadłam w nowym roku przynajmniej :blush: ,dobrze,że choć bezpośrednio wiem co i jak a tu prosze miesięczne zaległości :oops: :oops: :oops:
u mnie starucha ,z nowości to tle,że staż się skończył i z marszu mam umowę do maja ,na razie ev jeszcze z miesiąc a potem nie wiem co będzie :nie wiem1: ciesze się i z tego ,mam w końcu normalne średniokrajowe pobory :tanczy: córa ma sesję a ja :zdenerwowany: ,w pracy masa roboty od początku roku dużo w terenie jestem ,ciekawe żeczy sie dzieją

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Wto 31 Sty, 2012 07:33   

Witaj shas kochana

Udało Ci się z tym stażem naprawdę, nawet z umową do maja. Zawsze to coś a potem większe szanse na to, że przedłużą na następny okres jakiś tam.
Gdyby mi się tak udało po stażu zostać to teraz bym siedziała za boiureczkiem, przeglądała papierki i obsługiwała całą sądoiwą biurokrację a tak; zawijam rajty i ti jest coraz bardzierj nie fajne.

A jak Ty się kochana czujesz?? Jakj Agga i jej sesyjka??

Pozdrowienia dla Ciebie i Roberta

shashua 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 31 Sty, 2012 21:58   

:lovers: fakt trafiło się siedzieć za biureczkiem i przewalać papierki... :-P i kupę innych jeszcze rzeczy robić ,wracam skonana bo dużo w terenie ,w takie zimno ale jak mus to mus
Aga rozwala sobie żołądek na tych redbulach :walek: :walek: :walek: :walek: i innych wspomagaczach sesyjnych a mnie szlag od tego trafia ,akurat trwa to wszystko i nie mam siły o tym gadać bo mi się coś robi ,chcę ją już w domu po tym wszystkim :cry:
dni za dniami leca w tempie przerażającym ,nie ogarniam
buziaczki dla Anusiaka :lovers: i dla wszystkich :lovers:

kaska0404 
Dietowa szycha

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sro 01 Lut, 2012 12:00   

fiu fiu robotka super
tez mi sie taka marzy ehhhhhh

shashua napisał/a:
Aga rozwala sobie żołądek na tych redbulach :walek: :walek: :walek: :walek: i innych wspomagaczach sesyjnych a mnie szlag od tego trafia ,akurat trwa to wszystko i nie mam siły o tym gadać bo mi się coś robi ,chcę ją już w domu po tym wszystkim

o cholerka to sobie poszalała
duzo zdrówka mam nadzieje że Aga szybko sobie z tym poradzi

shashua 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012 10:25   

WESOŁYCH ŚWIĄT ,W MILEJ RODZINNEJ ATMOSFERZE,SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA-całej ekipie i wszystkim użytkownikom forum :love: :love: :love:

gufinka 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Pon 23 Kwi, 2012 12:52   

:lovers: hej, hop, hop...... :jupi:

Viva Italia!!!

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 29 Kwi, 2012 18:23   

Shashko jak tam u Was? Jak córa sobie na studiach radzi?

Odpowiedz do tematu