Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Jazoo czyli - moja droga Smoka
Autor Wiadomość
JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 21 Lis, 2011 09:14   

Moi złoci, znlazłem teraz chwile , więc piszę . Jeśli chodzi o dietę , powiem że znów startuje od dziś. Bez bicia przyznam sie że w ten weekend było u nas w domu cicho i spokojnie. Przyszykowaliśmy miseczkę ryby po grecku , tak że dziś .... ślinka leci. :mrgreen: Poza tym mieliśmy wyjątkowo relaksowy czas , czyli odpoczynek. :whistle: :whistle: :whistle:
Dziś jednak nie dosyć że praca, to jeszcze jakies podrażnienie spojówek, pewnie przesuszone albo coś... Śmigam więc zobaczyć co u was... aaaaa suwaczek póki co nie ruszam, jest aktualny prawie :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:

Mazia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Sro 23 Lis, 2011 12:05   

jazoo trzymam mocno kciuki za dietke i silną wole :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :grin: mocno pozdrawiam :grin: :lovers: :lovers:

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Sro 23 Lis, 2011 14:12   

JAZOO, i jak z dietą?

Mazia 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 24 Lis, 2011 11:46   

Milego dzionka Jazoo :lovers:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 25 Lis, 2011 10:33   

Hej dziewczynki , tudzież chłopczęta :oops:
Krótko, bo czasu brak. Dieta - hmmm trwa , ale w wyniku słabej woli bez efektów. Oczywiście że będzie lepiej , w to nie wątpię , tyle ze osobiste słaboiści mam ostatnio :uklony: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz:

Poza tym byliśmy w kinie na Listy do M - polecam , film fajny i ... na czasie. :mrgreen: Pomyśleć że można r4obić komedię romantyczną bez chamstwa... Mnie nieodrodnie porównuje się takie filmy do mojego ulubionego To właśnie miłość, całkiem nieźle wypada .

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Pią 25 Lis, 2011 13:33   

JAZOO, ten tego dobrze,że film się podobał ale jak potrzebujesz kopa na zapęd do dietki to ja służę pomocą :diabel:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 05 Gru, 2011 08:59   

Anja napisał/a:
jak potrzebujesz kopa
hmmm chyba sie przyda, powiem szczerze, nie wlazłem na wagę - żal mi biedaczki że tak się przesila :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:
Tak na serio , mizernie - nie trzymam diety wcale, znowu sie musze motywować , a na zimę , jakoś trudniej mi gubić....
Z milszych wiadomości , przekazuje pozdrowienia i uściski od Iwonki69 dla wszystkich :lovers: :lovers: :lovers:
Ostatnio też mam w pracy same wiry i nie moge jakoś do forum regularnie zaglądać, ale tęsknię za wami jak fix

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 21:08   

Kochani, jeśli chodzi o mnie, mogę tylko ubolewać nad tym że nie ma mnie na forum, Ostatnimi czasy bardzo pochrzaniło mi się z czasem... :oops: nawet w domu nie zaglądam do komputera na dłużej niż kilka minut. W pracy , dość szczególny okres i to jak sądzę potrwa 2-3 miesiące. Nawet na śniadanie nie mam czasu ( co niby dobrze powinno robić :smiech3: ) Mam taki nawał że nawet z Anją nie pogadałem jak trzeba ( sorry Anka)
Dlatego jak sądzę w najbliższym czasie - nie pojawię się , co nie oznacza że nie myślę o was codziennie i że nie tesknię za wami jak dzieciak :cry:
Ze spraw forum powiem tylko że diety żadnej ogólnie nie stosuję, wprowadziłem tylko pewne innowacje, w pracy zjadam nie za wiele i to w małych porcjach ( niestety w nerwowej atmosferze) po powrocie podstawowym posiłkiem stał się obiad, ale też niezbyt wielka ilościowo sprawa, natomiast największą nowością jest kolacja, a właściwie jej substytut: zamiast normalnego żarełka- szklanka wywaru ze zmielonego siemienia lnianego. Niby to galaretka ale syci i nawet dość smakuje, można też wzbogacić sobie jakimiś płatkami albo serkiem, ale ja wolę z wody ... :mrgreen: Popijam to wszystko szklanką zielonej herbatki... w sumie same plusy:
1. lekkostrawne
2. sycące
3. pomaga na nadkwasotę
4, reguluje trawienie i perystaltykę jelit
Proponuję wszystkim - doskonały oszukiwacz głodu, a spokojnie można stosować ze 3 razy dziennie 1-2 łyżeczki siemienia ( ja używam mielone) zalane w szklance gorącej wody i dość często przemieszane.
Poczytałem w necie że len pomaga na bardzo wiele schorzeń i można bezpiecznie stosować go na sporo przypadłości...
Kończąc macham łapką do wszystkich i jedyne co mogę obiecywać to próby złapania was bezpośrednio, a po wszystkim (całym zamieszaniu pracowym) wielki come back... :wave: :thumbsup: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers:

Mazia 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 20 Sty, 2012 11:50   

Jazoo bardzo cię mocno ściskam i pozdrawiam jednocześnie . A brakiem czasu to chyba tak jakoś u wszystkich ostatnio ,
Zycze miłej i spokojnej pracy i ja tez mysle o was . :lovers: :lovers: :lovers:

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 24 razy
Wysłany: Czw 26 Sty, 2012 21:13   

:tula: :tula: :tula: :tula: :love: tęsknie ,uściski dla Was z żonusią :lovers:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pon 30 Sty, 2012 07:29   

przyłączam się do gornas tęskniaccych i mam nadzieję, że w najbliższym czassie pinawisz się się tutaj u wszystkie tęskniące się ucieszą.

Pozdrowienia dla Ciebie i Oli

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 14 Lut, 2012 08:44   

Wszystkim moim kochanym Walentynkom, wszystkiego naj... nie tylko dzisiaj ale i na cały czas. Przy czym ciepłe serca i uczucia niech was nie opuszczają, a wtedy to co stoi na przeszkodzie w życu - przestanie mieć jakiekolwiek znaczenie.
Tego Wam życzy zawsze pamiętający Walenty :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers:

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 29 Kwi, 2012 18:28   

Krzysiulek!!!!!!!!!!!!! Gdzie jestes? Wracaj!!!!!!!!!!!!!!! :lovers:

Odpowiedz do tematu