Pomogła: 3 razy Wiek: 34 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 5322 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Pią 05 Sie, 2011 11:44
Brunecia brawo za ćwiczonka
za to duszone udko też
podstawa to nie zniechęcać się i iśc do przodu w swoich postanowieniach , motywacja jest. trzymam kciuki.
jA teraz też na diecie , czasem z meżęm jemy to samo ale przeważnie ja co innego a mąz co innego. Mąż też mój szczuplekszy ode mnie , on kocha raz na jakiś czas kolacyjki tylu hod dog , hamburger , do tej pory z nim jadłam ale od trzech tygodni -je sam a ja coś dietetycznego.
Brunecia - widzę że walczysz dzielnie- wielkie brawa dla Ciebie. W tej naszej niedoli niestety trzeba tak wiele wyrzeczeń. Ty masz siłę i motywację . Trzymam za Ciebie kciuki , abyś wytrwała.
Witam Kochani. Nie było mnie sporo...aż wstyd się przyznać ale dałam d... ciała. po prostu sie obzeralam jak psychiczna, jak bym rozumu nie miała. dobiłam do 80kg znow.... ale od 3 dni sie zawzielam.... nawet z mysla ze odchudzam sie od 3dni i na pewno nic nie schudlam ale ze daje rade 3 dzien sprawia ze czuje sie seksowniejsza i pewniejsza siebie zrobiłam sobie dzisiaj masazyk chinska banka, w sumie przegladalam facebooka i tak jakos sie zapomnialam i robilam masaz prawie 40min jednego uda, a zeby drugie nie bylo stratne to tez meczylam je 40min. potem krem na cellulit, na brzusio i dupcie krem rozgrzewajaco-odchudzajacy i nynaczki zaraz idem. jutro w pracy obiecuje do was zajrzec, aaaaah net w komorce to jest to ale oczy bola niemilosiernie bo to dziadostwo-ekran takie male. dobranoc
brunecia, niemożliwa jesteś
Fajnie , bo jak ktoś jest takim fighterem to mało co go pokonuje. Najbardziej podoba mi sie twoja samoanaliza , super Trzymaj styl i fason dziewczyno a sama się przekonasz że super szybko nadrobisz to "wielkie obżarstwo"
Chciało by się krzyknąć KUR** mam jakis depresyjny nastrój przez tą pogodę, ciągle jakoś pochmurnie, mży deszcz i nic sie nie chce. Jade dziś albo w sobote po rowerek stacjonarny. A co, bede smigac Miłego i pomimo wszystko slonecznego dnia
hahaha Jazooo śmieszne, bardzo no i w koncu rowerka nie kupilam, ale za to za tydzien geburstag bede miec to moze ktos sie zlituje? dobra, nie mam dzis weny, pewnie cala wyplukala woda na auqa aerobiku dobranoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum