Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: shashua
Wto 10 Kwi, 2012 13:59
Brunecia fighterka ;)
Autor Wiadomość
Mazia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Pią 05 Sie, 2011 11:44   

Brunecia brawo za ćwiczonka :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
za to duszone udko też :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
podstawa to nie zniechęcać się i iśc do przodu w swoich postanowieniach , motywacja jest. trzymam kciuki.
jA teraz też na diecie , czasem z meżęm jemy to samo ale przeważnie ja co innego a mąz co innego. Mąż też mój szczuplekszy ode mnie , on kocha raz na jakiś czas kolacyjki tylu hod dog , hamburger , do tej pory z nim jadłam ale od trzech tygodni -je sam a ja coś dietetycznego.

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 07 Sie, 2011 15:53   

No i jak tam na polu bitwy? :lovers:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 08 Sie, 2011 09:06   

Brunecia - widzę że walczysz dzielnie- wielkie brawa dla Ciebie. W tej naszej niedoli niestety trzeba tak wiele wyrzeczeń. Ty masz siłę i motywację . Trzymam za Ciebie kciuki , abyś wytrwała. :lovers: :lovers:

brunecia 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Sro 31 Sie, 2011 23:01   

Witam Kochani. Nie było mnie sporo...aż wstyd się przyznać ale dałam d... ciała. po prostu sie obzeralam jak psychiczna, jak bym rozumu nie miała. dobiłam do 80kg znow.... ale od 3 dni sie zawzielam.... nawet z mysla ze odchudzam sie od 3dni i na pewno nic nie schudlam ale ze daje rade 3 dzien sprawia ze czuje sie seksowniejsza i pewniejsza siebie :-) zrobiłam sobie dzisiaj masazyk chinska banka, w sumie przegladalam facebooka i tak jakos sie zapomnialam i robilam masaz prawie 40min jednego uda, a zeby drugie nie bylo stratne to tez meczylam je 40min. potem krem na cellulit, na brzusio i dupcie krem rozgrzewajaco-odchudzajacy i nynaczki zaraz idem. jutro w pracy obiecuje do was zajrzec, aaaaah net w komorce to jest to :mrgreen: ale oczy bola niemilosiernie bo to dziadostwo-ekran takie male. dobranoc :lovers:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 12 Wrz, 2011 08:55   

brunecia, niemożliwa jesteś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fajnie , bo jak ktoś jest takim fighterem to mało co go pokonuje. Najbardziej podoba mi sie twoja samoanaliza , super :smiech3: Trzymaj styl i fason dziewczyno a sama się przekonasz że super szybko nadrobisz to "wielkie obżarstwo" :lovers: :lovers: :lovers:

brunecia 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Sro 21 Wrz, 2011 06:16   

Chciało by się krzyknąć KUR** mam jakis depresyjny nastrój przez tą pogodę, ciągle jakoś pochmurnie, mży deszcz i nic sie nie chce. Jade dziś albo w sobote po rowerek stacjonarny. A co, bede smigac :-) Miłego i pomimo wszystko slonecznego dnia :-)

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 22 Wrz, 2011 08:53   

brunecia napisał/a:
Jade dziś albo w sobote po rowerek stacjonarny.
pięknie , tylko uważaj na radary :whistle:

brunecia 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Wto 27 Wrz, 2011 22:23   

hahaha Jazooo śmieszne, bardzo :oczy: no i w koncu rowerka nie kupilam, ale za to za tydzien geburstag bede miec to moze ktos sie zlituje? :cry: dobra, nie mam dzis weny, pewnie cala wyplukala woda na auqa aerobiku ;-) dobranoc :lovers:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi