Wysłany: Sro 30 Lis, 2011 17:49 Zrzucenie kilku, a dokładniej 6-8 kg .
Witam . Może zacznę od tego, że mam 14 lat No więc...mam 169 cm wzrostu, i ważę...68 kg. Tak, wiem, BMI pokazuje, że mam "idealną" wagę ciała. Otóż, wcale tak nie jest. Nogi jestem w stanie zaakceptować - są w normie. Tylko...brzuch ... Moim "marzeniem" jest ważyć około 60 kg. Więc, zależy mi na dobrej diecie . Jestem w stanie intensywnie ćwiczyć, i wyrzec się jedzenia słodyczy i innych kalorycznych rzeczy. Nie zależy mi na szybkim efekcie - chcę po prostu schudnąć . Nie ważne, czy będzie to trwało pół roku, czy rok. Liczy się efekt. Wiem, że jestem w okresie dojrzewania, więc chciałabym zorganizować sobie taką dietę, żeby z jednej strony schudnąć, a z drugiej zapewnić organizmowi odpowiednie składniki odżywcze. Chciałabym również "wspomóc" dietę ćwiczeniami. Oczywiście na miarę moich możliwości . Czy moglibyście mi jakoś pomóc? Bardzo bym Was o to prosiła :<
Masz dopiero 14 lat wiec twoje cialo wciaz intensywnie sie zmienia, jednak skoro nie akceptujesz swojego wygladu nic nie stoi na przeszkodzie, zeby podjac proby jego poprawienia, oczywiscie w rozsadny sposob. Opisz moze na poczatek jak wyglada twoje dzienne menu i jak bardzo aktywna fizycznie jestes - wtedy latwiej bedzie cos doradzic :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum